Tarieven

Laten we duidelijk en transparant zijn als het gaat om de prijzen. 

Wilt u er zeker van zijn dat deze investering in één keer goed wordt gedaan? Bij ons kunt u zeker zijn van onze vakbekwaamheid.

Wij maken per opdracht een passende offerte. Afhankelijk van de werkzaamheden kan dit verschillen. Onze offertes zijn altijd inclusief materiaal, voorbereiding en arbeid. Achteraf geen verassingen dus. Wij vragen geen aanbetaling, u betaalt pas wanneer u tevreden bent en wij gaan weg wanneer u volkomen tevreden bent. 

Prijzen stucwerk 

Wij kunnen onze stucwerk al aanbieden voor € 17,50,- per m2. Dat is inclusief materiaal, voorwerk en arbeid. Natuurlijk heb je die zekerheid graag vooraf. Het is dan ook van zelf sprekend dat we altijd eerst vrijblijvend langs komen. Wij garanderen super strakke resultaten!

Prijzen Tegelwerk 

Voor de prijzen voor tegelwerken moeten we helaas eerst vrijblijvend langs komen. Afhankelijk van de situatie, fomaat tegels en sanitair kunnen de prijzen oplopen. Onze prijzen zijn wel altijd inclusief het slopen, installatiewerk, tegelwerk en montage van al het sanitair. Wij garanderen een perfect eind resultaat!

Acties 

Verdien zelf ook geld door ons aan klanten te helpen.Introduceer een nieuwe klant bij ons en ontvang 10% korting op je factuur. De actie is ook geldig als de factuur al betaald is. Laten we samen verdienen op onze diensten. Wel zo eerlijk!

Wij staan u graag te woord, neem vrijblijvend contact op en ontdek onze eerlijke prijzen.

 


Offerte aanvragen?

Wilt u weten wat we voor u kunnen beteken stuur ons dan een bericht via WhatsApp

Stuur bericht via WhatsApp
© 2024 Uniek Afbouw
Website doorOVK webdesign.nl