Uniek afbouw is een transparante afbouw bedrijf.

Al jaren voorzien wij onze klanten van strakke stucwerk. Wij zorgen altijd voor een indrukwekkende afwerking. Dit wordt gewardeerd door onze klanten.
Ontdek onze stucwerk dat uitblinkt in vakmanschap. Wij nemen graag onze tijd om u een perfect eindresultaat te vezorgen.

Voorwerk is het halve werk!

Bij ons is het vanzelfsprekend dat wij voorafgaande werkzaamheden alles netjes afplakken en afdekken. Wij zorgen ervoor dat alle naden, kieren en scheuren voorzien zijn van gaasband om scheurvormingen te verkomen. Door slim te voorbereiden leveren wij een strak en scheurvrij stucwerk.

U kunt bij ons terecht voor al uw stucadoorswerkzaamheden.

  • Sausklaar: Vlak en strak maken van wanden en plafonds met behulp van een dunne laag gipsmortel. Alles wordt spiegel glad afgestuct en dient na onze werk geverfd te worden.
  • Raapwerk: Vlak en strak maken van wanden en plafonds met een dikkere afwerklaag (> 10mm) Alles wordt spiegel glad afgestuct en dient na onze werk geverfd te worden.
  • Schuurwerk: Schuureffect door het aanbrengen van slagen in het aangebrachte gips. Afwerking van fijn tot grof.
  • Sierpleister: Een regelmatige korrelige structuur op basis van een kunsthars gebonden product. Er is keuze uit verschillende soorten (spachtelputz, structuurpleister, parelpleister, metallicpleister) Er is veel keuze in korrelgrootte en het is verkrijgbaar in vele kleuren.
    Het wordt in de gewenste kleur afgewerkt.
  • Spackspuitwerk: Een korrelstructuur door machinale afwerking die in allerlei diktes leverbaar is van heel grof tot heel fijn.
  • Marmer pleister: Een stuctechniek die een levend en glanzend oppervlak (marmer effect) krijgt. Marmerpleister is waterdicht en geschikt voor badkamers en keukens. In diverse kleuren leverbaar.
  • Buitengevel: Stucwerk (strak) of sierpleister (structuur) op de buiten gevels van woningen, tuinmuren of bedrijfspanden. Van complete buitengevel tot een enkele wand. Alles wordt super strak of met structuur afgestuct.
 


Offerte aanvragen?

Wilt u weten wat we voor u kunnen beteken stuur ons dan een bericht via WhatsApp

Stuur bericht via WhatsApp
© 2024 Uniek Afbouw
Website doorOVK webdesign.nl